Let op: op 5 december verhuizen de Polo (Portiersloge) en de verkeerspaal van plek. De polo verschuift naar de hoofdpoort van het Marineterrein (onder de VRStudio), het paaltje gaat ook die kant op en wordt ter hoogte van de VRStudio in de weg geplaatst. Het adres van de Polo blijft Kattenburgerstraat 5.  Aan de overkant van de nieuwe Polo, in het blauwe wachtgebouw waar defensie huist (gebouw 007 op de kaart), is het adres Kattenburgerstraat 7.

Dit verandert er voor jou:

Vanaf 5 december kun je dus niet meer met je auto door de oude poort, maar ga je via de hoofdpoort het terrein op. Schuin tegenover de nieuwe Polo is een laad- en losplek voor leveranciers (zie plaatje). Vanaf 5 december haal je je pakjes en je post dus niet meer op in de oude poort maar op de nieuwe locatie bij de hoofdentree. De historische poort is vanaf 5 december alleen toegankelijk voor fietsers en voetgangers.

De verkeerspaal zal op dezelfde manier werken als voorheen, alleen komt er nog een intercom naast die in contact staat met de Polo (9.00 – 17.30 uur).

Mochten jullie hier verder nog vragen over hebben, dan weet je ons te vinden of bel naar een van de onderstaande nummers.

  • Polo (020- 261 3657)
  • Bureau Marineterrein (020- 261 3656)