De green screen studio is al een tijdje een goed bewaard geheim op het Marineterrein, maar vanaf nu is deze ruimte beschikbaar voor mediaproducties.

Specifics

De Green Screen Studio is een 5 meter hoge, 75 m2 grote, U-vormige Cyclorama studio met een mooie gebogen limbo. Boven de chromasleutel bevindt zich een brug die van grote hoogte kan worden gebruikt voor prachtige opnamen. De studio biedt hierdoor buitengewone mogelijkheden voor opnames en scènes.

Geschikt voor experimentele projecten

De studio is geschikt voor allerlei experimentele projecten zoals 360-producties, muziekvideo’s, fotoshoots, productpresentatie, theater / tv-promo’s. Ook als je op zoek bent naar een alternatieve locatie voor workshops en vergaderingen kun je hier terecht.

24/7 beschikbaar

De studio is 24/7 beschikbaar. Naast de studio is een controlekamer die is geconverteerd naar een professionele geluidsopnamestudio. Deze kan inclusief professionele hulp worden bijgehuurd. Voor individuele stem- en instrumentopnames kan Whoozy Music, gehuisvest naast de studio, assistentie bieden.

Info via Frederik Lassen, studio manager: