Komende zomer, van 23 tot en met 26 juli, organiseert Bureau Marineterrein Amsterdam voor het eerst Summer Camp Oosterdok: vier dagen leren, spelen en sporten voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar, en in het bijzonder voor jongeren van de Oostelijke Eilanden. We hebben je hulp nodig bij de publiciteit, en ook zoeken we nog begeleiders. Doe je mee?

Summer Camp Oosterdok is een bijzonder initiatief waar buurtbewoners en de mensen van stadsdeel centrum al zeer positief op hebben gereageerd. Iedereen snapt dat het belangrijk is om jongeren in deze kwetsbare leeftijd, in deze omgeving, iets constructiefs te bieden. Allerlei organisaties op het Marineterrein en rond het Oosterdok doen daarom belangeloos mee.

Publiciteit
Iedereen die actief meedoet met Summer Camp Oosterdok, of het initiatief wil steunen, kan hier het persbericht vinden. Help mee om de boodschap van Summer Camp Oosterdok uit te dragen door het plaatsen van een nieuwsitem of deel Summer Camp Oosterdok als facebook-event

Begeleiders gezocht
We hebben ook nog een aantal begeleiders nodig voor de periode van 23 tot en met 26 juli (vier dagen, alleen overdag). Het zou fantastisch zijn als elke grote organisaties rond het Oosterdok vertegenwoordigd is met één vrijwilliger. We zoeken mensen tussen de 18 en 30 die een beetje positief en sportief ingesteld, en graag iets willen doen voor de jongeren om wie het gaat. Lijkt het je wat? Of ken je iemand voor wie dit wat is? Stuur dan een mail naar summercamp@marineterrein.nl, dan nemen we snel contact op.

Meer info
Kijk op de website voor meer informatie. Zoek je contact, of heb je vragen, stuur dan een mail naar summercamp@marineterrein.nl.

Alvast bedankt!

Het Summer Camp team
Danielle Willemse en Judith Hoekstra