Joost Evers is als derde beheerder toegevoegd aan het team zodat er nu elke dag twee beheerders aanwezig kunnen zijn. Joost is van huis theatertechnicus. Hij was nauw betrokken bij de totstandkoming van het MC-theater op de Westergasfabriek en was tot voor kort werkzaam bij Q-Factory als hoofd techniek. Naast zijn werk voor het Marineterrein is Joost ook nog steeds geluidstechnicus voor een aantal Nederlandse hiphop artiesten.

Suzanne Bartholomeus is onlangs begonnen als PA voor de directie en interne ondersteuning. Je kent Suzanne mogelijk nog van Pension Homeland waar ze onder andere verantwoordelijk was voor alle meetings. 

Interne verschuivingen

Door de komst van nieuwe medewerkers is het team van Bureau Marineterrein op sterkte voor de uitbreiding van taken die volgen uit de overdracht van 027W, de laagbouw van 027 en gebouw 039. Naast uitbreiding van het werkterrein door overdracht gebouwen gaan we ook het programma – dat we aanvankelijk gepland hadden op het nog afgesloten Defensiedeel – intensiveren. Dat gaan we onder andere in de Gouden Bal (gebouw 025) doen. Intern worden de taken bij Bureau Marineterrein enigszins herverdeeld. Zo heeft Shannessey de taken van Luca als officemanager overgenomen. Luca wordt chief operations.