Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni speelt de Factory van Likeminds in het kader van Europe by People de voorstelling The Road of Broken Hearts voor gebouw 027 op het Marineterrein.

De voorstellingen wordt gespeeld door 4 jongeren en is gebaseerd op liefdesverhalen van mensen uit verschillende Europese landen. Deze verhalen zijn de afgelopen maanden in Europa verzameld door de jongerenredactie van Likeminds’Factory. Het resultaat van hun zoektocht is te zien als filmpjes op The Wall de komende dagen, met daarbij behorend de voorstelling in het weekend.

Op woensdag 22 en donderdag 23 juni zijn we van 14.00 tot maximaal 22.00u op de locatie aanwezig om te repeteren.

De voorstelling zal ongeveer 45 minuten duren. Er wordt geen gebruik gemaakt van spots of microfoons, wel zal er muzikale ondersteuning zijn vanuit een ghettoblaster. Dit uiteraard binnen de grenzen van het betamelijke.

We doen er alles aan om te zorgen dat u geen last van ons ondervindt en hopen op uw begrip als dat onverhoopt toch het geval is.

Als u de voorstelling wilt komen bekijken, bent u van harte welkom. De kaarten zijn gratis, maar in verband met het beperkt aantal plaatsen, is het wel fijn als u zich van te voren aanmeldt via factory@likeminds.nl