Drie nieuwe dingen op het gebied van wayfinding zijn gerealiseerd: meer en nieuwe plattegrondborden, een beplakt raam langs de Kattenburgerstraat en een lichtgevend logo bij de hoofdentree.  Volgend onderdeel is het blauwe wachthuisje bij de entree. Dit is speciaal voor de community van het Marineterrein bedoeld. Makerversity heeft in het wachthuisje presentatiekasten gemaakt waarin we gadgets, protoypes, drukwerk en ander beeld kunnen presenteren.  Bij voorkeur 3-dimensionale dingen. Het doel is om te laten zien wat er op het terrein gebeurt, en daarbij zoveel mogelijk de nadruk op innovatieve producten en diensten.

Er is ruimte voor grotere en kleinere dingen. Denk aan: een VR-bril, een bierfles van Homeland Brewery, een drainagemat van Permavoid, de warmtekansenkaart van AllianderDGO,  onze Land-binnen-de-muren boekjes,  een opgraving van de Archeologiewerkplaats, etcetera. Het mag ook klein drukwerk zijn. Wees creatief en maak iets moois. Het moet wel duidelijk zijn van welke organisatie het afkomstig is en wat het is.

Daarom bij deze de oproep om met spoed leuke spullen hiervoor in te leveren bij Bureau Marineterrein t.a.v. Jacqueline (of mail naar jacqueline@marineterrein.nl) zodat we de ruimte kunnen inrichten. NB: er is elektra en de ruimte gaat op slot.  We maken het geheel af met goede verlichting en plantjes. Graag voor medio juli 2017!